Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde hafta sonu oynanan maçlarla 4'ncü hafta geride kaldı. Alaplı Belediyespor, deplasmanda İstasyon Gemicilerspor'u 2-1 yenerken, haftaya lider giren Kilimli Belediyespor da deplasmanda Çaycumaspor ile 0-0 berabere kalınca liderliğe Alaplı Belediyespor yükseldi.

ÇAYCUMASPOR-KİLİMLİ BELEDİYESPOR: 0-0

Son haftaların çıkışta olan takımı Çaycumaspor sahasında Kilimli Belediyespor'u konuk etti. Rakibi karşısında yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Çaycumaspor sahadan 0-0'lık sonuçla ayrılarak 7 puanla 5'nci sıraya yerleşti. Kilimli Belediyespor ise bu beraberlikle 8 puana yükselmesine rağmen liderliği Alaplı Belediyespor'a kaptırdı.

İSTASYON GEMİCİLER-ALAPLI BELEDİYESPOR: 1-2

Geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan İstasyon Gemicilerspor sahasında konuk ettiği Alaplı Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu. Alaplı Belediyespor ise rakibini 2-1 yenerek puanını 9'a yükseltti ve liderlik koltuğunu ele geçirdi.

ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYE-AKINSPOR: 2-1

3 hafta galibiyet yüzü göremeyen Çaydeğirmeni Belediyespor sahasında konuk ettiği Akınspor maçına mutlak galibiyet için çıktı. Rakibi karşısında zorlanmasına rağmen Çaydeğirmeni maçın uzatma dakikalarına 2-1 galip girdi. Uzatmalarda AKınsporlu futbolcular uzatma süresini az bulunca hakeme itiraz ettiler. İtirazların şiddeti fazla olunca 4 kırmızı kart çıktı. Maç içinde de 1 kırmızı kart gören Akınspor 7 futbolcunun altına düştüğü için maç tatil edildi. Kararı tertip komitesi verecek.

İHSANİYESPOR-ÇATES IŞIKSPOR: 4-0

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan İhsaniyespor, ÇATES Işıkspor'a patladı. Rakibi karşısında bulduğu pozisyonları gole çeviren İhsaniyespor sahadan 4-0 gibi farklı skorla galip ayrıldı. ÇATES Işıkspor ile bu farklı yenilgi ile büyük üzüntü yaşadı.

MUSLU BELEDİYESPOR-PERŞEMBE BELEDİYESPOR: 2-2

Geçtiğimiz hafta yönetimin aldığı şok kararla ligden çekildiği açıklanan Muslu Belediyespor'da yönetim yeni bir karar alarak lige devam etti. Sahasında Perşembe Belediyespor'u konuk eden Muslu Belediyespor sahadan 2-2'lik sonuçla ayrıldı.

GELİKSPOR-EREĞLİ YENİMAHALLE: 4-1

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Gelikspor bu sezon istikrarsız sonuçlarla lige başladı. Ancak hafta sonu konuk ettiği rakibi Yenimahalle karşısında 4-1 gibi farklı skorla sahadan galip ayrılan Gelikspor lige geri döndüğünü gösterdi. Rakip Yenimahallespor ise farklı skora engel olamadı.

Editör: Pusula Gazetesi