2018-2019 futbol sezonunda Zonguldak Amatör Süper Lig heyecanlı maçlara sahne oluyor. Ligde 9'ncu hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı.

GELİKSPOR-ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESPOR: 2-0

Ligdeki ilk yenilgisini Muslu Belediyespor'dan aldıktan sonra maçlara daha temkinli çıkan Gelikspor Pazar günüsahasında Çaydeğirmeni Belediyespor'u konuk etti. 20'nci dakikada öne geçen Gelikspor 90'ncı dakika attığı gole sahadan 2-0 galip ayrılarak 24 puanla liderliğini sürdürdü. Çaydeğirmeni ise iyi mücadelesinin sonucunu alamadı.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR-ALAPLI BELEDİYESPOR: 1-0

Şampiyonluğun bir diğer adaylarından Kilimli Belediyespor Cumartesi günü konuk ettiği Alaplı Belediyespor karşısında iyi zor anlar yaşadı. 90'ncı dakika Alkan'ın attığı golle maçtan 1-0 galip ayrılan Kilimli Belediyespor yine kritik bir galibiyete daha imza attı. Alaplı Belediyespor ise 90'ncı dakika yediği golle yıkıldı.

KOZLU BELEDİYESPOR-FİLYOS ATEŞSPOR 1-0 (YARIDA KALDI)

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Kozlu Belediyespor antrenör Erkan Sadıklar'ın göreve gelmesiyle bambaşka bir takım haline dönüştü. Yeşil-beyazlı ekip sahasında Filyos Ateşspor'u konuk etti. Maçta 1-0 öne geçen Kozlu, rakip futbolcu Yasin'in hakeme kafa atmasıyla yarıda kalan maçın sonucunu bekliyor. Tertip Komitesi'nin maçı 3-0 hükmen Kozlu Belediyespor lehine tescil etmesi bekleniyor.

PERŞEMBE BELEDİYESPOR-AKINSPOR: 1-3

Ligde kötü sonuçlar alan takımlardan birisi olan Perşembe Belediyespor sahasında konuk ettiği Akınspor'a 3-1 mağlup oldu, haftayı hayal kırıklığı ile kapattı. Akınspor ile aldığı galibiyetle önemli bir başarı elde etti, puanını 16'ya yükseltti.

İHSANİYESPOR-CAPETİ MERKEZ ATÖLYESİSPOR: 1-1

Süper Amatör Ligin iki yeni ekibi Kozlu'da karşılaştı. 90 dakikası müthiş mücadeleye sahne olan maçta rakip kaleleri 1'er kez havalandıran iki takımda puanları paylaştı.

ÇAYCUMASPOR-MUSLU BELEDİYESPOR: 1-2

Son haftaların başarılı ekibi Muslu Belediyespor zorlu deplasmanda Çaycumaspor'a konuk oldu. Gelikspor galibiyetinin morali ile Çaycumaspor karşısına çıkan Muslu Belediyespor rakibi karşısında 2-1'lik galibiyetle önemli bir 3 puana imza attı. Çaycumaspor ise sahasında yenilerek taraftarını hüsrana uğrattı.

Editör: Pusula Gazetesi