Ereğli Belediyespor'un Ziraat Türkiye Kupası 2 . turundaki rakibi, 06 Eylül Perşembe günü saat 15:00 de İstanbul daki kura çekimi ile belli olacak. Aynı gün aynı yerde saat 16:00 da ise fikstür çekimi gerçekleştirilecek.

Temsilcimiz Zonguldakpor ise kupasa 3. turdan itibaren dahil olacak.

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur müsabakasında saha ve seyircisi önünde 1074 Çankırıspor'u konuk ederek rakibini eleyen Ereğli Belediyespor, şimdi ikinci turdaki rakibini bekliyor. Ziraat Türkiye kupasında gidebildiği yere kadar gitmeyi hedefleyen Ereğli Belediyespor'da taraftarlar Çankırıspor maçında tribünleri doldurarak takımına destek vermişti.

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER

Ereğli Belediyespor stütü gereği bölge olarak en yakın rakiplerle eşleşecek. Buna göre muhtemel rakipler ise şu şekilde: Şile Yıldız, Alibeyköy, Kocaelispor, Gebzespor, Maltepespor , Gaziosmanpaşa , Çengelköy, Çayırova, Bartınspor, Vitraspor.

FİKSTÜR ÇEKİMİ DE YAPILACAK
Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi sonrasında ise 2018-2019 futbol sezonu fikstür çekimi gerçekleştirilecek. Ereğli Belediyespor'un aynı il olması nedeniyle ilk hafta Devrek Belediyespor ile karşılaşması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi