Dünya Çiftçileri Günü nedeniyle Çaycuma Ziraat Odası Başkanlığı'nın organizasyonu ve Çaycuma Denizbank şubesinin desteği ile odanın önünde çiftçilere ve vatandaşlara nohutlu pilav dağıtıldı. Etkinliğe; Denizbank Çaycuma Şubesi Müdürü Sercan Erbinel, Emekliler Derneği Çaycuma Şubesi Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Nüfus Müdürü Salim Yiğit de katılarak destek verdi.

Etkinliğin gelenekselleşeceğini ifade eden Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın; " İlk olarak tüm dünyadaki ve ülkemizdeki çiftçilerimizi gününü kutluyorum. Bu vesile ile Denizbak'ın destekleri ile nohutlu pilav ve ayran dağıtıyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha geniş ve etkili projeler ile bu günü kutlamayı hedefliyoruz"diye konuştu.

Erbinel; "Üreticimizin her yerde her zaman yanındayız"

Dünya Çiftçiler Günü kapsamında çiftçilerin bu özel ve anlamlı günlerini kutladığını belirten Denizbank Çaycuma Şube Müdürü Sercan Erbinel şunları söyledi; "Yurdumuzun her köşesinde 316tarım şubemiz, sayıları 600'ü aşkın çoğunluğu ziraat mühendislerinden oluşan saha kadromuz ile üreticimizin yanındayız. Denizbank Çaycuma şubesi olarak 1027 çiftçimize ayrıcalıklı tarım bankacılığı hizmeti sunuyoruz. Bugün 9 Milyar TL'yi aşan tarım kredimiz, 1 milyonu aşan çiftçi müşterimiz ve özel bankalar arasında %39'luk pazar payımızla sektördeki liderlik bayrağını gururla taşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çiftçimizle aynı dili konuşmaya, her yerde her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyorum."

Editör: Pusula Gazetesi