Ziraat Bankası, Ziraat Teknoloji A.Ş.'ye personel alımı yapacağını duyurdu. 30 personel alımında KPSS şartı aranmayacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için yayımlanan ilanda tüm şartlar açık bir şekilde ifade edildi.

KPSS ŞARTI YOK

Ziraat Bankası, yayımladığı personel alımında adayların taşıması gerektiği şartları tek tek açıkladı. Banka, bünyesine 30 personel alacağını duyurdu. Yayımlanan duyuruda, "Ziraat Finans Grubu ailesinin bir üyesi ve Türkiye'nin en büyük bilgi teknoloji şirketlerinden Ziraat Teknoloji'de Uzman Yardımcısı olarak görev alacak" denildi.

30 PERSONEL ALINACAK

Yayımlanan ilanda, "Ziraat Finans Grubu ailesinin bir üyesi ve Türkiye'nin en büyük bilgi teknoloji şirketlerinden Ziraat Teknoloji'de Uzman Yardımcısı olarak görev alacak;

13 Yazılım Mühendisi

10 İş Analisti

7 Altyapı Sistem Mühendisi olmak üzere inovatif, meraklı ve öğrenmeye açık çalışma arkadaşları arıyoruz" denildi.

GENEL HUSUSLAR

Sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşacaktır.

Çalışma ili İstanbul'dur.

Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 5 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 10:00'da, İstanbul Anadolu ve İstanbul-Avrupa olmak üzere iki merkezde gerçekleştirilecektir.

Mülakat süreci Ziraat Finans Grubu İnsan Kaynakları ekipleri tarafından yürütülecektir.

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

01.01.1980 ve sonrası doğumlu olmak,

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak,

Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak.