Türk Kızılayı tarafından Orman Bölge Müdürlüğü yemekhanesine kurulan sedyelerde, çalışanlar kan bağışında bulunarak Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.
Bolu Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, kurumun yemekhanesinde sabah saatlerinde Türk Kızılayı tarafından kurulan alanda Zeytin Dalı Harekatı'nda ihtiyaç olması halinde kullanılması için kan bağışında bulundu. İlginin oldukça yoğun olduğu kan bağışı için şehir dışından da kan bağışında bulunmak için Bolu'ya gelenler oldu.
Kan vermek için Düzce'den geldiğini belirten Furkan Emre Eray, "İlk defa kan veriyorum. Bunun için çok mutluyum. 3 kişiye can verdiğimi söylüyorlar. Herkese tavsiye ediyorum. Verdiğimiz kan ihtiyaç halinde Afrin'de ki operasyona katılan askerelere gidecekmiş. İnşallah gider, Allah oradaki Mehmetçiklerimize yardım etsin" dedi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin ise, "Amacımız Kızılay'ın kan stoklarının arttırılmasını sağlamak ve insanlarımızı kan bağışına teşvik etmek. İlgi çok güzeldi, kuyrukların olduğu da oldu" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi