Birinci Amatör Küme Ereğli grubunda mücadele eden Zonguldak Ereğli Spor Dereağzı Tesislerinde Fenerbahçe Spor Kulübünün U-19 takımı ile özel maçta karşı karşıya geldi.

Bölgemizde akademi takımları ile yaptığı maçlarla birçok kez adından söz ettiren Zonguldak Ereğli Spor, Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmadan 7-1 mağlup ayrıldı. Zonguldak Ereğli Spor'un tek golü Oktay Cebeci'den geldi.

Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe, rakibine gösterdiği saygı ve ahlaki yaklaşımı ile izleyenlerden takdir topladı. Oldukça misafirhane geçen maç ve sonrasında Fenerbahçe alt yapı heyeti Zonguldak Ereğli Spor'a otobüsüne kadar eşlik etti. Fenerbahçeli futbolcular ve Zonguldak Ereğli Sporlu futbolcular karma bir şekilde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Alt Yapı İdari Sorumlusu Serdar Alkın, U-21 Teknik Sorumlusu Şenol Çorlu, U-19 Teknik Sorumlusu Serkan Yeğin, U-17 Teknik Sorumlusu Erdem Erdal, U-16 Teknik Sorumlusu Zeki Gürbulak bizzat takip ettiler.

Zonguldak Ereğli Spor karşılaşmaya Transfer Komitesi Başkanı Murat Okumuş, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Tekinoğlu, takımın Kurucu Antrenörü ve Teknik Sorumlusu Murat Korkmaz ve Antrenörleri Namık Küçük kafilesi ile katıldı.

Maç sonunda Transfer Komitesi Başkanı Murat Okumuş 'Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'na, Alt Yapı Sorumlusu Serdar Alkın Beye ve Teknik Kadroya çok teşekkür ederiz. İlgi ve alakaları ile bizleri çok mutlu ettiler' diyerek duygularını ifade etti.

FENERBAHÇE TV'DEN ÖZEL İLGİ

Dereağzı Tesislerinde oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe TV'de özel bir haber yaparak destek verdi. Karşılaşmanın görüntüleri ve özel haberi gün boyu ara haberlerle Fenerbahçe TV'de yayınlandı.

Zonguldak Ereğli Spor ilerleyen günlerde Galatasaray Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Pusula Gazetesi