Zonguldak futboluna yıllarca hizmet veren Karaelmas Kemal Köksal Stadı özellikle Zonguldakspor'un Türkiye Birinci Futbol Ligi'nde mücadele ettiği 14 yıl boyunca Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve nice takımlara ev sahipliği yapmış, heyecanı, zevki ve gerilimi yüksek karşılaşmalara sahne olmuştu.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından zemin değiştirme ve tartan pist yenileme çalışmaları kapsamında ihaleye çıkmış ve akabinde yüklenici firma tarafından başlatılan çalışmalar son günlerde hız kızandı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın drenaj ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kum serme işlemlerine geçildi. Statta tesviye ve zemin düzleme işlemlerinin ardından ise önümüzdeki haftadan itibaren yeni çimler serilmeye başlanacak. Çimlerin serilmesinin ardından ise tartan pist zemini yenilenecek.

TENİS KORTUNDA ÇALIŞMA SÜRÜYOR
Öte yandan Fener'de bulunan 2 tenis kortunda da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Akrilik zemin kaplama çalışmaları yapılan tenis kortlarının bir tanesi açık, bir tanesi ise kapalı olacak.