-ÖZEL İÇERİK-

CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Filyos Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Demir'in sosyal medyadan kendisi için yaptığı eleştirilere zehir zemberek yanıt verdi.

Yapılan paylaşımlarda 500 TL gibi bir paradan bahseden Gökhan Demir'in töhmet altında bıraktığını belirten Güney "Beni Ankara' da Hakimevinde, meyhanede, harçlık verirken görmesi mümkün değil. İspatlasın, ispatlarsa il başkanlığını bırakacağım" dedi.

Demir'in aday olamamasının sebebini Ankara'da ki heyetten öğrenmesi gerektiğini belirten Güney "Benim lakabım Zonguldak'ta Japon Hakkı ise bu lakabımla her zaman övünürüm. Ama lakabımı ayrı noktalara çekmek isteyenler olursa o zaman da onlara başka türlü konuşurum. Benim kimseyle hiçbir işim olmaz, insanların arkasında durduğun zaman teşekkür duramadığımız aman nefretli sözlerle gelmesi iyi bir şey değil" dedi.

Güney, Pusula'ya yaptığı açıklamlarda şunları söyledi;

"Bu arkadaşımız hırsına yenik düştüğü zaman böyle konuşuyor. Aday adayı olduğu zaman Çaycuma'ya yanına gittim. Kendisine 'Her aday adayının yanında olacağız' dedim. Orada ona mertçe konuştum ve açıklamamı yaptım. Başarılar diledim ve tebrik ettim. CHP'ye katkılarından dolayı teşekkür ettim. Bunu inkar edemez. Buraya Ankara'dan bir heyet geldi, 4 aday adayının görüştüğü gibi kendisi de heyetle görüştü. Süreyya Köktürk de benim arkadaşım, Gerçek Ülker benim arkadaşım değil, Zeynep Hanımı şahsen tanırım, ama Gökhan benim çocukluk arkadaşım. Beni Ankara' da Hakimevinde, meyhanede, harçlık verirken görmesi mümkün değil. İspatlasın, ispatlarsa il başkanlığını bırakacağım. Kendisinin neden aday gösterilmediğini gitsin Ankara'da ki heyete sorsun. Genel Başkana soracak. Biz her aday olamayan için töhmet altında kalacaksak bu iş olmaz. Ben 1986'dan beri örgütün içerisindeyim. Ben hayatıma başka yerlerden başlayıp da buralara gelmedim. CHP'nin gençlik kollarından yetiştim geldim. Bana bir emanet verildi, bu emaneti de en iyi şekilde getiriyorum, sonuna kadar en iyi şekilde getireceğim. Bu işler gelip geçicidir. Onun meclis üyeliğinde oralara gelmesi için benim el hukuklarım var. Meclis üyeliğini hak etmişti. Onun için mücadele ettim. El hukuklar şu an sağ şimdi. Takdiri de kendisi koysun. Başka bir şey söylemem.

.

Editör: Pusula Gazetesi