Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu'da toplu taşıma sorununu çözmek için özel olarak işletilen halk otobüslerinin belediyece işletilmesi ve belediyenin araç filosunu genişletmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde temaslarına devam ediyor.

Başkan Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kozlu'muzda özel olarak işletilen toplu taşıma hizmetini belediye olarak halkımıza vermek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ya hibe olarak, ya da ihale metodu ile körüklü otobüsler temin etmek için Yerel Yönetimler Koordinatörü Sayın Hüseyin Özdemir ile görüş alışverişinde bulunduk. Amacımız, halkımıza toplu taşıma hizmetini en ucuza ve kaliteli olarak belediye olarak sunmak" dedi.

Kozlu Belediyesi özel halk otobüslerini işleten Bekard, yolcu taşıma ücretlerine zam yapmış, Kozlu Belediyesi ise bu zamma sessiz kalmıştı.

DOĞALGAZLA İLGİLİ TEMASLARDA BULUNDU

Başkan Kerim Yılmaz, ilçede devam eden doğalgaz çalışmaları için İstanbul'da Akmercan Doğalgaz Firması ile toplantı gerçekleştirdi.
Başkanın Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizde doğalgaz çalışmalarının devam etmesi ve mahallelerimizde yatırımı tamamlanan doğalgaz çalışmalarına ilave çalışılan mahallelerde eksik kalan doğalgaz, çelik ve polietilen boruların ve aboneliklerin devamı için Akmercan Doğalgaz firma sahipleri Gazi ve Cemal Akmercan ile görüşmeler yapılarak, ilave çalışmaların yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Eksik kalan çalışmaların yapılarak, mahallelerimizin doğalgaza kavuşması için söz aldık. Akmercan firmasına, ilçemize yaptıkları yatırımlar ve bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederim. Kozlu'muza hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi