TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yaşadığı maddi-manevi krize çözüm arıyor. Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk kulüp binasında yaptığı basın toplantısında Zonguldak Kömürspor için Zonguldak AK Parti ve CHP Milletvekillerinin bir araya gelmeleri gerektiğini söyledi.

Zonguldak Kömürspor'da şimdiye kadar Asya Su ve Bediş Kuruyemiş'in destek verdiğini belirten Öztürk siyasilerin de forma göğüs reklamı için girişim yapmaları gerektiğini söyledi.

"MİLLETVEKİLLERİMİZ REKLAM İÇİN BİR ARAYA GELMELİ"

Şükrü Öztürk, "Tüm Milletvekillerime sesleniyorum, özellikle AK Parti'nin 3 Milletvekiline sesleniyorum. Lütfen rica ediyorum Eren Enerji, ÇATES, Yurtbay, Çanakçılar MFA maske fabrikası bunlar Zonguldak'ın gururları. Sayın milletvekilleri bu takıma göğüs reklamı şart. Koca Zonguldak Kömürspor maça göğüs reklamı olmadan çıkıyor. Asya Su ve Bediş Kuruyemişten başka reklam veren yok her ikisine de Zonguldak Kömürspor ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Eren Enerji, ÇATES, Yurtbay bunlar daha önce bize destek verdiler ama busene vermediler. Özellikle MFA maske fabrikası dünya markası oldu oda destek veremeyeceğini söyledi. Zonguldak Kömürspor'a destek gelmeyince bizde yönetim olarak zorlanıyoruz. Sonrada yönetim ağlıyor diyorlar. Milletvekilleri göğüs reklamı için Zonguldak Kömürspor'a destek vermesini bekliyoruz" dedi.

"MURAT UZUN REKLAM VEREMEM DEDİ"

Öztürk reklam konusunda şunları söyledi: "Eren Enerji, ÇATES, Yurtbay, Çanakçılar dünyada markası olmuş fabrikalar ve bunlara teklif getirdik. Özellikle MFA Maske Fabrikası sahibi Murat Uzun'a da teklif yaptık ancak ben reklam veremem dedi''

"REKLAM FAKİRİYİZ"

Öztürk, "Özellikle HD ulusal firması var, sahibini biz de tanımıyoruz ama her takımın formasında HD reklamı var. Ancak biz ulaşamadık. Milletvekilleri devreye girmeden bu ulusal firmaya ulaşmak zor. Milletvekilleri Zonguldak Kömürspor'a reklam için girişimde bulunmalı. Biz arasak bizi umursamıyorlar, siyasetçi arayınca Eren Enerji, ÇATES, Yurtbay, Çanakçılar, MFA maske fabrikası senin de bir katkın olsun. Bunu da siyasetçi derse olur. Siyasetçi bunu demezse olmaz. Bir çok takımın siyasetçileri takımı için reklamdan tutunda fazlasıyla destek getiriyor, uğraşıyorlar. Milletvekillerimizden diğer siyasetçilerimiz takıma göğüs reklamı için uğraş vermelerini istiyoruz. Gerçekten koca şehirde reklam fakiriyiz" dedi.

"MAÇLARIMIZA MİLLETVEKİLLERİMİZİ DAVET EDİYORUZ"

Öztürk, "Ben siyaset yapmıyorum benim tek derdim Zonguldak Kömürspor. Milletvekillerimizi maçlarda görmek istiyoruz. 5 milletvekilimizi maça gelerek yan yana görmek istiyoruz. Bu hareketleri Zonguldak'a bir hakimiyet getirir. Düşünce değişir. Vali, Emniyet Müdürü ve milletvekilleri maça geldiğinde sahada olan hakem bile etkilenir. Ama kimse olmayınca bu takıma hakem bile umursamaz, saden sahipsiz bir takım diyerek yanlış kararlar verebiliyorlar" dedi.