Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından U-19 ligine geçtiğimiz ay Bartın'da maç izlerken geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Ereğli Belediyespor Altyapı Sorumlusu Zafer Men'in ismi verildi.

Zonguldak ASKF Başkanı Kemal Demir, "Amatör futbola hizmet vermek için mücadele eden topluluğun içinde bulunan kişi olarak, bu toplulukta bizimle birlikte yoldaşımız olan Zafer Men hocamızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Yıllarca Zonguldak amatör futbola hizmet etmiştir. Ömrünü sahalarda geçirmiş, son nefesini de yine görev başında sahada vermiş bir futbol adamı olarak Zafer Men hocamızı unutmamız mümkün değil. Zafer hocamızı unutmamak adı altında Futbol Federasyonu ile bir görüşmemiz ve talebimiz oldu. U19 ligine ' Zonguldak Zafer Men U19 Ligi' ismini verdik. Bu vesile ile Zonguldak sporuna hizmet edenleri unutmamak için bu uygulamalarımız devam edecek" dedi.

EREĞLİ BELEDİYESPOR'DAN TEŞEKKÜR GELDİ

Ereğli Belediyespor As Başkanı Sertan Kuzu, ASKF Başkan ve yönetimine örnek davranışı ve kararları için teşekkür etti.

Kuzu, "Zafer Men hocamız gerçekten taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen sayılan bölgemizi için büyük bir gurur kaynağıydı. ASKF yönetiminin onu unutmaması ve Zonguldak U19 Ligi'ne ismini vererek yaşatmasından dolayı Ereğli spor camiası adına şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi