Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi (ZAAL) Müzik Öğretmeni Aysema Tamtürk'ün çalışmalarıyla hazırladığı piyano resitalinde sahne alan öğrenciler, hünerlerini sergiledi, izleyenlerden büyük alkış topladı.

Zonguldak Belediyesi Kültür Merkezi'nde (BKM) düzenlenen piyano resitalinde; Mozart, Choplin, Çaykovski, Melih Kibar gibi ünlü bestecilerin eserlerinden örnekler sunan öğrenciler Sena Nur Çelik, Gamze Yılmaz, Rana Çakmak, Ayşenaz Karahasan, Işık Sarıgül, Cem Mert Parim, sahnede kendilerini ispat ederek, gelecekleri için büyük ümit vaat ettiler. Ayrıca 11'inci sınıf öğrencileri de, temaya uygun resimleriyle resitale destek verdiler. Resital, öğrencilerin ayakta alkışlanmalarıyla sona erdi.

Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Aysema Tamtürk, düzenlenen etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Öncelikle çok iyi bir piyano çalmak için iyi bir eğitim almak gerekir. Öğrencilerimizin uzun zamandan bu tarafa almış oldukları eğitim sonrasında iyi bir performans sergilemeleri, bizlere son derece memnun etti. Bu nedenle düzenlemiş olduğumuz bu müzik etkinliğine katılan misafirlerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi