Herkes cildinin pürüzsüz bir yapıda olmasını ister. Ergenlik, hamilelik, stres, yorgunluk veya çevresel faktörler gibi çeşitli etkenler cildinizde sivilce, akne ve hatta siyah noktaya neden olabilmektedir.

Bunlardan kurtulmak artık sandığınız kadar zor değil. Pore cleaner sayesinde cildinizdeki kusurlardan en kısa süre içerisinde kurtulacaksınız. Yurtdışından ithal edilen bu ürün yüz ve cilt için tasarlanmıştır. Sadece yüzündeki kusurlardan değil, aynı zamanda cildinizdeki kusurlardan da tamamen kurtulacaksınız. Ürünü kullanmadan önce cildinizi ılık su ile temizleyiniz. Cildinizi yıkadıktan sonra nemlendirici kullanınız. Nemlendirici krem sürdükten sonra 15 dakika bekleyin. Daha sonra artık pore cleaner ürününü kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünü masaj yapar gibi dairesel hareketlerle kusurlu olan bölgeye iyice yedirdiğinizden emin olun.

Fiyat ve Ödeme Bilgisi

Pore Cleaner'ın fiyatı oldukça uygun olmasıyla beraber her bütçeye hitap etmektedir. Sipariş vermek için orijinal sayfadaki formu eksiksiz bir şekilde doldurunuz. Ürünü satın alırken geniş bir ödeme yelpazesi kullanıcılara sunulur. Ürünü kapıda nakit, kredi kartı ya da EFT/Havale seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Ürünlerin teslimatı bulunduğunuz ile göre değişkenlik gösterebilir. Ancak ürün en geç 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir. Ürünlerinizi teslim alırken lütfen kontrol ediniz.

Kullanma Talimatları

Satın aldığınız Pore Cleaner ürününü lütfen çocukların erişemeyeceği bir yere koyunuz. Ürün çocukların yutabileceği parçalar içermektedir. Lütfen bu konuda dikkatli olunuz. Ürünü orijinal sitesinden sipariş ettiğinize emin olun. Aksi takdir de sahte ürünler cildinizde istenmeyen problemlerin oluşmasına neden olabilmektedir. Bunun dışında sipariş ettiğiniz ürünler sizlere orijinallik garantisi ile birlikte gönderilmektedir. Lütfen Pore Cleaner ürünün taklitlerinden uzak durunuz.

Pore Cleaner'i kullandıktan sonra dilerseniz yüz serumu da kullanabilirsiniz. Ürünü satın almak için ikna olmadıysanız ürünü kullananan diğer müşterilerin pore cleaner kullanıcı yorumlarını okuyup, bilgi edinebilirsiniz.

Pore Cleaner'in en temel amacı yüzde bulunan siyah nokta, akne ve sivilce gibi kusurları kalıcı olarak ortadan kaldırmaktır. Boyutunun küçük olması sebebi ile birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Küçük boyu sayesinde ürünü valize ve hatta çantanıza bile rahatça koyabilirsiniz. Böylece düzenli olarak yaptığınız bakımdan ödün vermeyeceksiniz.

Siyah Noktalara Kalıcı Çözüm

Özellikle siyah nokta temizlenmesi en zor cilt problemlerinden biridir. İnatçı olan bu siyah noktalardan Pore Cleaner sayesinde kurtulabilirsiniz. Vakumlama sistemi sayesinde özellikle burun, T bölgesi ve yanakta oluşan siyah noktalardan yüzde 100 kurtulabilirsiniz. Düzenli olarak ürünü kullanmaya özen göstermelisiniz.

Genellikle cildin temizliği için kullanılan kremler ve serumlar ciltteki kusurları ortadan kaldırmaktadır. Oldukça etkili olan bu ürünleri kullanmayı bıraktığınızda cildinizdeki sivilce oluşumların tekrar başladığını göreceksiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi http://porecleanerturkiye.com/ adresinde. Bu tür cilt kremleri cildinize sadece geçici bir çözüm sunmaktadır. Kalıcı olarak çözüm istiyorsanız, tercihiniz pore cleaner'den yana olmalıdır.

Editör: Pusula Gazetesi