Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, başlattığı 'Adalet Yürüyüşü' 9.gününe mola verdiği Gerede ile Yeniçağa ilçeleri arasında, CHP Zonguldak il ve İlçe Örgütlerinin verdiği büyük destekle devam etti.

Yürüyüşün başladığı ilk günden bu yana programa katılan CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, yürüyüşün devam ettiği Gerede ile Yeniçağa ilçeleri buluşma noktasına CHP İl ve İlçe Örgütleriyle birlikte
büyük katılım göstererek İstanbul'a adım adım yaklaşan adalet konvoyuna desteğini devam ettirdi.

Milletvekili Turpcu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda Zonguldak madencisinin 1991 Büyük Madenci Grevi ve Ankara Yürüyüşüne dikkat çekerek; "Adalet Yürüyüşü'nün 9. Gününde Zonguldaklılar 1991 Büyük Madenci Yürüyüşünün ruhuyla yığınsal olarak oradaydı" sözlerini paylaştı.

Milletvekili Turpcu konuya ilişkin yaptığı yaptığı açıklamada; "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun, hepimiz için gerçek adalet ve hukukun üstünlüğü için başlatmış olduğu 'Adalet Yürüyüşü' hukuksuzluğa karşı bir duruştur. Bu yürüyüş, sadece CHP için, belirli şahıslar için değil, hepimiz içindir" ifadelerini kullandı.

Son gün yaklaşık bir milyon katılımcının olması beklenen büyük buluşma için adalet yürüyüşü devam ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi