Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu yakasının gözde semtlerinden Altunizade'de Ökten İnşaat ortaklığı ile açtı. Açılışa; Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yurtbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay, Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı İlter Yurtbay ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, açılışta yaptığı konuşmada, yapılan yatırımların istihdam sağladığı Türkiye ekonomisine canlılık ve hareket katarak katma değer yarattığı hususuna vurgu yaparken, güven esasına dayalı ticaretin ne kadar önemli olduğunu söyledi.

Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı İlter Yurtbay ise, bayi ağına her geçen gün yenilerini ekleyen Yurtbay Seramik'in, en yeni ürünlerini, Altunizade'nin merkezinde yer alan konsept showroomu ile tüketicilerle buluşturacaklarını söyledi. Yurtbay, İstanbul Anadolu yakasının kalbinde A+ konsept showroom açmaktan mutluluk duyduklarını, Yurtbay Seramik'in son bir yıl içinde 8 bin metrekareden fazla showroom alanı düzenlemesiyle yatırımlarına ivme kazandırdığı noktasına vurgu yaparak, "Yurtbay Seramik Ailesi olarak, açılışımızın ülkemize, Ökten İnşaat'a ve Yurtbay Seramik'e hayırlı olmasını diliyor, bereketli ve uğurlu gelmesini temenni ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi