Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi yeni bir etkinliğe daha imza attı. Sporcu Fabrikası'nın faaliyete girmesiyle etkinlilerini artıran Zonguldak Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Hayallerini Sahneye Taşı" sloganı ise Gençler arasında Tiyatro Yarışması düzenledi. Finale kalan ekipler ise jüri karşısında hünerlerini sergiledi. Çok sayıda tiyatroseverin de izlediği yarışma büyük ilgi gördü. Yarışmalar sonunda dereceye giren gruplara ödüller verildi.

"Hayallerini Sahneye Taşı" sloganı ile gerçekleştirilen gençler arası Tiyatro yarışmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Hakan Yüksel'in yanı sıra protokol üyeleri de izledi.

Zonguldak Gençlik Merkezi tarafından konu hakkında yapılan açıklama şöyle: "Gençlik ve Spor Bakanlığımızca ''Hayallerini Sahneye Taşı'' sloganıyla düzenlenen Gençler Arası Tiyatro Yarışması finalini bugün ilimizde gerçekleştirdik.Gençlerimiz değerler eğitimi konularında komedi ve dram türlerinde kendi yazmış oldukları senaryolarla oyunculuklarını ve yeteneklerini sergilediler. 10 Nisan 2019 tarihinde Samsun'da Karadeniz Bölge Finallerinden ilimizi temsil edecek gençlere başarılar dileriz"

Editör: Pusula Gazetesi