Bolu'da, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak olan 8 kişilik Yunus Timleri için Asayiş Şube Müdürlüğü yanındaki araç sürüş eğitim alanında sertifika töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Bolu Valisi Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Şube Müdürleri ve polisler katıldı.
Törende konuşan Bolu Valisi Aydın Baruş, "Bolu'daki vatandaşlarımız bundan sonra kendilerini daha huzur içerisinde hissedecektir. Timlerimiz halkımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde, caddelerde, sokaklarda ve özellikle öğrencilerimizin eğitim gördüğü okul çevrelerinde dolaşarak motosikletli bir şekilde görev yapacaklar. Bunun yanı sıra İl Özel İdare'miz tarafından temin edilen 2 arazi aracımız bu hizmetlerde mevsim şartlarına göre kullanılabilecek. Bu hizmet sayesinde bundan sonra emniyet güçlerimiz olaylara daha etkin müdahale etme ve halkımızın itimadını sağlama yönünde daha fazla güven telkin etme yönünde önemli bir kazanıma sahip olacaklardır" dedi.
Emniye Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ise, şehrimizin huzur ve güvenliğine önemli bir katkısı olacağına inandığımız Yunus Timleri'miz 4 motor 8 personel ile şehrimizin halkın kalabalık olduğu saatlerde ve kalabalık olduğu bölgelerde görev yapacaklardır. Ben yeni kurduğumuz ekiplerimize, teşkilatımıza ve Bolu halkına hayırlı olmasını diliyorum. Allah arkadaşlarımıza kazasız belasız görevler nasip etsin" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Yunus Timleri'nde görev yapacak olan polisler Bolu Valisi Aydın Baruş, Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve protokol üyelerinden sertifikalarını aldılar.
Motosiklet gösterisi alkış aldı
Törenin ardından komutla motosikletlerine binen Yunus Timleri hedef küçültme, silahla müdahale, sürücü değiştirme gösterisi yaptılar. Ekiplerin motosiklet gösterisini izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Editör: Pusula Gazetesi