TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, geçmiş dönemlerde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda haftanın 4 günü idman gerçekleştiriyordu. Yoğun idman temposu ile de saha zemini bozuluyordu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve kulüp yönetimi arasında yapılan görüşme neticesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Çaycuma ve Devrek sahaları da Zonguldakspor'un hizmetine açıldı. Kırmızı-lacivertli ekip bir hafta içi 2 gün idmanlarını Çaycuma'da gerçekleştiriyor.

YÜKSEL SAHA ZEMİNİNİ İNCELEDİ

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Zonguldakspor Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda konuk edeceği Yeni Çorumspor maçı öncesinde zeminde incelemeler bulundu, personellerle görüşerek zeminin karşılaşmaya eksiksiz hazırlanmasını istedi.

Yüksel, ''Zonguldakspor'a öncelikle başarılar diliyorum. Ligde güzel bir hava yakaladı. Bizlerde onların en iyi şekilde futbol oynamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Maç öncesinde sahayı bir gezdim. Hiç bir eksik olamaması için arkadaşlarımızla istişareler yaptık. Maç gününe kadar her şey dört dörtlük olacak" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi