Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan 4 yıllık Devrek Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi ziyaret etti.

Ziyarette, Devrek Meslek Yüksekokulu'nun gelişip, büyümesi ve güçlenmesiyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Devrek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kesikoğlu, okula verdiği büyük desteklerden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Semerci'ye teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Semerci ise, "Sayın Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Müdürümüz hem 4 yıllık Devrek Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü, hem de Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevlerini birlikte yürütecek. Çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Yüksekokulumuz, ilçemizin gözbebeği. Yüksekokulumuzda yeni açılan bölümler sayesinde öğrenci sayısında önemli artışlar oldu. Öğrenci sayımız yeni dönemde daha da artacak. Bu da ilçemiz için çok sevindirici bir durum. Devrek Meslek Yüksekokulumuzun daha da güçlenmesi ve gelişmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkılarımız devam edecek. İlçemizden ve yüksekokulumuzdan hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, yeni bölümlerin açılması ve öğrenci sayısının artması için özverili çalışmalarda bulunan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'e şahsım ve ilçe halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi