Youtube, 1 milyardan fazla kullanıcısı olan, büyük bir platformdur. Bu sayı internet üzerindeki kullanıcıların neredeyse üçte biri kadardır. Youtube'da her gün görüntü elde etmek için milyonlarca saat harcanmaktadır.

Youtube abone arttırma için kullanılan en etkili yöntemler arasında birbirinden farklı yöntemler vardır. Sosyal medya bayilik paneli üzerinden ücretsiz üyelik açan kişiler, smm paneli üzerinden satın alma işlemlerini gerçekleştirerek, Youtube abone sayısını artırabilmektedir.

Youtube Video İçerikleri

Youtube video içerikleri, eğlence ve bilgi amaçlı olmak üzere iki şekilde yapılmaktadır. Eğlence videoları, insanları güzel başlıklar ve cezbedici küçük resimlerle çekme oranı yakalar.

Eğlenceli bir video için;

  • 5 saniye kuralı: Eğlenceli bir video, kişiyi, ilk 5 saniye içinde içine çekmelidir.
  • Hikaye anlatımı: İyi bir hikaye, insanları etkilemek için yeterlidir.
  • Kısa videolar: Eğlenceli videolar, uzun olmamalıdır. 1 ila 3 dakikalık videolar idealdir.

Bilgilendirici videolar; nasıl yapılır, kendiniz yapın videolarıdır. Bilgilendirici videolarda, dikkat puanları önemlidir. Erken dikkat puanları düşük olduğunda, trafik düşmeye başlar. Geç dikkat puanları yüksek olduğunda, kullanıcı daha fazla kalır.

Tüm bunların yanında sosyal medya bayilik paneli üzerinden Youtube abone satın al hizmetlerini kullanarak, takipçi sayınızı yükseltebilirsiniz. Smm paneli üzerinden yapacağınız siparişlerde, kendi sisteminiz üzerinden bağlantı oluşturarak, müşterilerinize hizmetlerinizi sunabilirsiniz.

Youtube Kanalları Temiz Kalmalıdır

Youtube kanalınıza herhangi bir yükleme yapmadan önce, kötü üretilerek yayınlanmış videolarınızı temizleyebilirsiniz. Eski içeriklerin silinmesi ve yerine yenilerinin doğru şekilde yüklenmesi, kanalınızın daha çok ziyaretçi çekmesine olanak tanıyacaktır.

Aynı zamanda izlenme oranınızı daha yükseltmek için SmmFull üzerinden ücretsiz üyelik açabilir, sosyal medya bayiliği sistemi sayesinde Youtube izlenme satın al hizmeti ile tanışarak, izlenme oranınızı artırabilirsiniz.

Youtube dışında diğer sosyal medya hesaplarınız için instagram takipçi satın al hizmetini kullanabilir, instagram bayilik paneli üzerinden alacağınız gerçek Türk takipçiler ile, izlenme oranınızı çok daha yüksek oranlara taşıyabilirsiniz.

Videonuzun İlk Saniyelerini Unutulmaz Yapın

Youtube videolarında, ilk 10 saniye, izleyicilerin %20'sinin ayrılmasıyla bitmektedir. Bu yüzden, video yüklerken, ilk 10 saniyenin unutulmaz kılınması çok önemlidir. İzleyicide harika bir etki yaratmanın en önemli yöntemlerinden birisi, videolarda yumuşak bir giriş yerine, daha göze çarpıcı, dinamik bir patlama yaşanabilecek video girişleriyle yapılması gerekir.

Ayrıca videonuzu farklı sosyal medya ağlarında yayınlayarak, izleyici potansiyelinizi yükseltebilirsiniz. Bunun için sosyal medya bayilik paneli üzerinden üye olarak, smm paneli üzerinden Twitter takipçi satın al hizmetini kullanabilirsiniz.

Videolarınızın 5 Dakikadan Daha Uzun Olmadığına Dikkat Edin

Bir dijital mühendislik yazılımı açıklaması karmaşıktır ve videoların çoğu 30 ila 60 dakika arasında yapılmaktadır. Çoğu sektörde güven aşılamanın tek yolu, uzun video referansları eklemek olarak düşünülmektedir.

Ancak uzun videolarla Youtube üzerinde çok fazla etkili olamazsınız. Pazarlanan ürünün ya da hizmetin karmaşıklığına asla bakılmamalı ve youtube videoları asla 5 dakikayı geçmemelidir.

Çevrimiçi video izleyen kişilerde, dikkat uzun süre aynı video üzerinde yoğunlaşmamaktadır. İzleyicilerin genellikle %20'si, ilk 10 saniye sonunda videoyu kapatmaktadır.

Youtube videolarında en ideal uzunluk 2 dakikadır ve bu yüzden kısa klipler düzenleyerek, en fazla 5 dakikalık videolar hazırlanmalıdır. Üstelik bu videoları, instagram üzerinde de yayınlayabilirsiniz. SmmFull üzerinden gerçekleştireceğiniz üyelik sayesinde, Instagram beğeni paneli üzerinden beğenilerinizi görebilir, takipçi sayınızı takip edebilirsiniz.

Youtube Kanalınızı Sosyal Medya Ağlarına Tanıtın

Youtube kanalınızı başka sosyal medya ağlarında tanıtmak, Youtube kanalınızın keşfedilmesini sağlamak için, doğrudan hedef kitlenizi baz alabilirsiniz. Twitter, Instagram, Facebook gibi birçok farklı sosyal medya ağı bulunmaktadır ve hepsi ücretsizdir.

Yeni bir Youtube videosu yayınladığınızda, daha fazla görüntüleme ve abone sayısını yükseltmek için, bir sosyal medya yayını oluşturabilirsiniz. Kendi web siteniz varsa, Youtube kanalınızı, kendi web siteniz içinde tanıtabilirsiniz.

Aynı zamanda Youtube kanalınızı sosyal medya ağlarında tanıtmak için SmmFull üzerinden, sosyal medya bayilik paneline üye olabilir ve instagram takipçi paneli üzerinden takipçilerinizi görebilir, diğer sosyal medya ağlarınız için de aynı hizmetten yararlanarak, gerçek Türk takipçi satın alma hizmetlerini kullanabilirsiniz.

https://smmfull.com/