Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Ereğli Belediyespor'da yeni yönetim görevine resmen başladı. Son iki sezondur güçlü bir kadro kurmasına rağmen hayal kırıklığı yaşatan eflatun-beyazlı ekipte yönetim tamamen değişti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan kongrenin ardından Belediye Başkanı Halil Posbıyık başkanlığa seçildi, diğer yöneticiler de görev bölümünü gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Halil Posbıyık olmasına rağmen, tüm sorumluluk ve yük İkinci Başkan İhsan Yazıcıoğlu'nda olacak.

Yazıcı önceki gün yapılan görev bölümünde kendisi ile rahat çalışabileceği ekibi oluştururken, yapılan toplantıda takımın geleceği görüşüldü.

YÖNETİMİN İŞİ ZOR, YÜKÜ AĞIR...

Son iki sezonda maddi-manevi güçlü bir yönetim, güçlü bir kadro oluşturan Ereğli Belediyespor'da şimdi gözler İhsan Yazıcıoğlu ve yönetimine çevrildi. Yazıcıoğlu ve ekibi, sıradan bir kadro mu kuracak, yoksa şampiyonluk mücadelesi veren tecrübeli ve kaliteli bir kadro mu kuracak?

Ereğli Belediyespor'a gönül veren taraftarlar, özellikle son iki sezon zirve mücadelesine alıştı. Hedef takım kurulmasını bekleyen taraftarlar, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi takımının peşinden tüm deplasmanlara giderek desteklemeye hazır.

GÖZLER TRANSFER KOMİTESİ'NDE...
Ereğli Belediyespor yönetimi, kendi aralarında oluşturduğu Transfer Komitesi kolları sıvadı, iç ve dış transfere yöneldi. Atılacak adımlar ve yapılacak transferler ise şimdiden merak konusu.

Editör: Pusula Gazetesi