Zonguldakspor'da kriz çüzülemiyor. TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'da 3 Temmuz Çarşamba günü yapılan olağan genel kurulun ardından ilk kez toplanan yönetim kurulunun 1'nci gündem maddesi bütçe oluşturmaktı. 31 kişiden oluşturulan yönetimin çoğunluğu yine her zaman olduğu gibi toplantıya dahil olmadı. Dökülmeler erken başladı. Süleyman Caner başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında toplantıya iştirak eden yöneticilerden de beklenen transfer bütçesi çıkmayınca Zonguldakspor'da B ve C planlarını devre sokma kararı alındı. Bazı yöneticiler çevrelerini de kullanarak kulübe kaynak arayışlarını sürdürecek, önümüzdeki hafta içinde hem görev dağılımı gerçekleştirilecek, hem de net bütçe ortaya konulacak.

B PLANI İÇİN GÖZLER KENTİN BÜYÜKLERİNE ÇEVRİLDİ

Yönetim B planını devreye sokacak. Zonguldakspor'un ayakta durabilmesi ve nefes alabilmesi için gözler kentin büyüklerine ve idarecilerine çevrildi. Yönetim ilk iş olarak Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Emniyet Müdürü Metin Turanlı'yı ziyaret ederek destek isteyecek.

EREN ENERJİ'DEN 100 BİN DOLAR SÖZÜ

Zonguldakspor'a geçmiş yıllarda da maddi manevi destekte bulunan Eren Enerji'nin Zonguldakspor'a ilk etapta 100 bin dolar maddi destekte bulunacağı öğrenildi.

BÜTÇE YOK, İMZA DA YOK!

Zonguldakspor yönetimi aranan sıcak parayı bulamayınca imzalar da ötelendi. Yeni Teknik Direktör Serkan Afacan ve yardımcıları henüz resmi imzayı atamadı. İç ve dış transferde ise futbolcular sıcak parayı görmeyince imza atmıyor. Doğal olarak para ve bütçe yoksa imza da yok. Zonguldakspor'u önümüzdeki günlerde oldukça zor günler bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi