TFF 2. lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor ilk yarıda inişli çıkışlı grafik çizerek devreyi 23 puanla 9'ncu sırada tamamladı. Sezonun ilk 7 haftasında çok iyi performans sergileyen kırmızı-lacivertli ekip ilk yarınınson 8 haftasında ise yalnızca 1 galibiyet alabilmişti.
ANTALYA KAMPI TAMAMLANDI
Zonguldakspor 22 Aralık tarihinde başlattığı Antalya kampını 4 Ocak Cumartesi günü tamamladı. Bu süreçte 2 hazırlık maçı oynayan Zonguldakspor 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı.
FUTBOLCULAR KAZAN KALDIRMIŞTI
Zonguldaksporlu futbolcular maddi manevi sıkıntılar için verilen sözlerin tutulmadığı gerekçesiyle yaptıkları ortak açıklamada sözlerin tutulmaması halinde kampın ardından kente dönmeyeceklerini belirtmişlerdi.
HACI DEMİR RESMİ AÇIKLAMA YAPTI
Zonguldakspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, bir miktar paranın toplandığını söyleyerek, Pazartesi günü oyuncuların hesaplarına yatıracaklarını ve büyük ihtimalle oyuncuların kente döneceklerini söyledi.
FUTBOLCULARIN HESAPLARINA PARA YATIRACAĞIZ"
Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, ''Cuma günü yönetim olarak TSO'da toplantı yapacaktık. Ama çoğunluğu sağlayamadığımız için yapamadık. Arkadaşlarımızla görüştük. Hala da görüşüyoruz. Milletvekillerimizle de istişare halindeyiz. Bir miktar para toplantı. Pazartesi günü oyuncuların hesaplarına yatırılacak. Geri kalanı içinde çalışmalarımız sürecek. Gerisi onların insiyatifine bağlı. Pazartesi hepsi inşallah burada olacak. Sorun yok''dedi.
"MUTLAKA GOLCÜ ALMAK İSTİYORUZ"
Demir, "Her takımda olduğu gibi bizde de sıkıntı var. Kaleci transferi yaptık. Ama sağ bek ve stoper mevkine transfer yapamayacağız. Paramız yok. Eğer para bulursak yaparız. Ama Forvet transferi için şartları zorlayacağız. Ne yapıp ne edip bir forvet alacağız. Bunun içinde elimizdeki şartların en iyisini almaya çalışıyoruz. Taraftarımız da sabırlı olsun. Biz gerekeni yapacağız. Çok daha iyi bir ikinci yarı geçireceğiz inşallah" dedi.