TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 2019-2020 futbol sezonunu TFF'nin ligleri bitirme kararıyla 36 puanla 10'uncu sırada tamamladı.

14 yıl boyunca Süper Lig'de (Türkiye Birinci Futbol Ligi) mücadele ettikten sonra kademe kademe Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen Zonguldakspor, Kulüp Başkanı Süleyman Caner başkanlığında, Cahit Terzi'nin teknik direktörlük döneminde önce 3'üncü lige çıktı, ardından yine Süleyman Caner başkanlığında bu kez Şenol Demir Teknik direktörlüğünde 2'nci lige çıktı. Maddi manevi büyük krizler yaşanmasına rağmen takım amatörden 2'nci Lig'e kadar çıktı.

Maddi-manevi kriz yine devam ediyor, ancak bu kez takımın ekonomik gücü 1'nci Lig'e çıkmaya yetmiyor, kümede kalması bile büyük başarı.

KATARLILAR KULÜBÜ ALMAK İSTİYOR

Yaklaşık 15 gün önce Devrek doğumlu, ancak Katar'da iş hayatını sürdüren 42 yaşındaki Süleyman Taşçı Zonguldak'a gelerek Zonguldakspor'u almak için yönetimle bir görüşme yaptı, ilk görüşmeden sonuç çıkmadı.

BİR GÖRÜŞMEDE GEÇTİĞİMİZ HAFTA İSTANBUL'DA YAPILDI
Zonguldakspor yönetimi ile Süleyman Taşçı arasında Zonguldak görüşmesinin ardından geçtiğimiz hafta içinde bir görüşmenin daha gerçekleştiği öğrenildi.

YÖNETİM YALANLIYOR AMA KATAR'DAN İKİNCİ KEZ GELECEKLER

Çıkan bu haberlerin ardından Zonguldakspor yönetimi haberi yalanladı, asılsız olduğunu söyledi. Süleyman Taşçı 15 gün önce Zonguldakspor için geldiği Zonguldak'a önümüzdeki günlerde bir kez daha gelecek, kulübü alabilmek için bir hamle daha yapacak. Anlaşma sağlanması halinde Süleyman Taşçı kulübü alarak yeni bir yönetimle yola devam edecek.

SONUCA GÖRE KONGRE YAPILACAK
Zonguldakspor yönetimi Süleyman Taşçı ile yapacağı görüşmenin olumsuz sonuçlanması durumunda olağanüstü kongre kararı alarak yönetimi güçlendirme girişiminde bulunması bekleniyor.