TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da son 3-4 yıldır alt yapıda önemli gelişme ve gelişim yaşanıyor. Altyapıda birbirinden yetenekli gençler bulunurken, yaz döneminde Antalya ve İzmir'de düzenlenen özel turnuvalarda Zonguldakspor altyapısı Beşiktaş, Fenerbahçe başta olmak üzere bir çok takımı yenerek ne kadar kaliteli bir alt yapının oluştuğunun göstergesi oldu.

31 KİŞİLİK YÖNETİM NERDE?

Zonguldakspor'da yapılan kongrelerde oluşturulan yönetimden yıllarca sadece 4-5 tanesi ön planda oluyor, diğer yöneticiler ise kulübe bile uğramıyor.

Başta Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Hakan Hürfikir, Hacı Demir, Şükrü Öztürk gibi isimler A takım ile yoğunlaşıp takımı ayakta tutmak için çaba gösterirken, diğer yöneticiler adeta yatıyor, 'Altyapıda neler oluyor, yetenekli futbolcu varmı, bu futbolcuların bir ihtiyacı var mı?' sorusu bile akıllarına gelmiyor.

ALTYAPIYA YÖNETİM DEĞİL, ALAATTİN KURNAZ SAHİP ÇIKTI
Zonguldakspor alt yapısında yetenekli ve gelecek vaad eden futbolcular bulunuyor. Çeşitli kategorilerde yaklaşık 50-60 futbolcu bulunuyor. Bu futbolcuların en büyük ihtiyaçları sevgi ve malzeme. Alt yapıya mevcut yöneticiler sahip çıkmazken, İşadamı Alaattin Kurnaz sahip çıkıyor. Geçtiğimiz yıl Zonguldakspor altyapısına çok sayıda malzeme ve forma hediye eden Kurnaz, yeni sezonda da aynı desteği vereceği öğrenildi.