Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Kozlu Belediyespor transfere bomba gibi girdi.

Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve antrenör Erkan Sadıklar bir araya gelerek devre arası transfer görüşmesi yaptı. Başkan Yılmaz, Antrenör Erkan Sadıklar'a transferde tam yetki verdi. Transfer için kolları sıvayan Sadıklar bildiği ve güvendiği futbolcularla temasa geçerek 8 futbolcu ile kesin anlaşmaya vardı. Ayrıca 1 de stoper takviyesi yapılacak.

AYRILIKLAR YAŞANIYOR

Kozlu Belediyespor'da ilk yarı futbol oynayan orta saha oyuncusu Cengiz Tüten takımdan ayrılarak Muslu Belediyespor'a transfer oldu. Antrenör Erkan Sadıklar'ın raporu doğrultusunda bazı futbolcularla da yollar ayrılacak.

İŞTE YENİ TRANSFERLER

-Devrek Belediyespor'dan solbek Alper

-Kilimli Belediyespor'dan santrafor Ercüment Yılmaz

-Kilimli Belediyespor'dan orta saha Emre Bozkurt

-İhsaniyespor'dan sağbek Halit Şentürk

-Bolu Dörtyolspor'dan orta saha Erkan Gökmen

-Çanakkale Ezinespor'dan orta saha Mustafa Akgül

-Geçtimiz sezon kadroda bulunan ancak sezona başlamayan Kaleci Aydın Gökdemir.

-Geçtiğimiz sezon tendon bağı koparak iyileşen eski Zonguldaksporlu orta saha oyuncusu Mahir Demir.

ERKAN SADIKLAR'DAN BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR
Kozlu Belediyespor antrenörü Erkan Sadıklar transferlerin ardından yaptığı açıklamasında "Devre arasında yapılacak takviyelerle ilgili Başkanımız Kerim Yılmaz ve yönetimle toplantı gerçekleştirdik. Başkanımız bize tam yetki verdi. Bildiğimiz tanıdığımız 8 futbolcu ile temasa geçtik ve hepsi ile anlaştık. İkinci yarı bambaşka bir Kozlu Belediyespor izlettireceğiz. Bize destek veren ve futbolu seven başkanımız Kerim Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Taraftarımızı, başkanımızı ve yönetimizi mahçup etmeyeceğiz. İkinci yarıya iyi hazırlanıp coşkulu bir Kozlu Belediyespor izlettireceğiz. Bir de stoper bakıyoruz. Eksiklerimizi tamamlayıp bomba gibi ikinci yarıya gireceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi