2019-2020 futbol sezonu öncesinde Zonguldakspor'da karamsarlık devam ediyor. Kulüpte yaşanan maddi krizi çözmek için yeni yönetim gece-gündüz arayışlarını sürdürüyor. Bulunacak kaynakla iç ve dış transfer çözüme kavuşturulacak.

SERKAN AFACAN ZONGULDAK'A GELDİ

Zonguldakspor'un yeni teknikpatronu Serkan Afacan Çarşamba günü gerçekleştirilen kongrenin ardından Zonguldak'a geldi. Afacan, yeni yönetimin ilk toplantısına katılarak yeni sezon öncesinde oluşturulacak olan bütçe ve transfer görüşmelerinde hazır bulundu, yönetimle görüş alışverişinde bulundu. Afacan iç ve dış transferle ilgili raporları yönetime sundu.

ORTA SAHANIN BEYNİ OLUŞTURULACAK

Zonguldakspor yönetimi sözleşmeleri biten ve teknik heyetin takıma kalmasını istediği futbolcularla masaya oturacak. Zonguldaklı futbolcular Berkan Akdeniz ve Hüseyin Yılmaz ile masaya oturulacak, anlaşma zemini aranacak. Ardından diğer futbolcularla temasa geçilecek.

TOPBAŞI TARİHİ 15 TEMMUZ

Zonguldakspor yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde 15 Temmuz tarihinde başlamayı planlıyor. Teknik Patron Serkan Afacak ve ekibinin ise ne zaman resmi imzayı atacakları henüz açıklanmazken, Afacan ve ekibi 11 Temmuz tarihinde tekrar Zonguldak'a dönerek çalışmalara başlayacak, 15 Temmuz tarihinde de yeni sezon çalışmaları başlayacak.

Editör: Pusula Gazetesi