Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve 1. Lig, 2 ve 3'üncü lig Kulüpler Birliği video konferans toplantısı yaparak liglerin durumu görüşüldü. Toplantıda alınan kararlar hakkında Salı günü resmi açıklama yapılacağı belirtildi.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR'U HEYECAN BASTI
Corona Virüs salgınının Türkiye'de olumlu yönde ilerlemesiyle birlikte yapılan toplantı sonunda Süper Lig ve 1'nci Lig'in oynanmasına, 2 ve 3'üncü lig ve Amatör liglerin ise sonlandırılmasına karar verildiği öğrenilmesine rağmen Salı günü yapılacak resmi açıklama bekleniyor.

İddiaya göre 2, 3 ve Amatör Lig'lerde liderlerin şampiyon ilan edilmesi, küme düşmenin de kaldırılacağı belirtiliyor. Buna göre Kilimli Belediyespor şampiyon ilan edilecek, BAL'a direkt çıkacak.

BAL LİGİ İÇİN İDDİA ŞU ŞEKLİDE
Yapılan toplantıda konuşulan ve Salı günü kesinleşecek karara göre Türkiye genelinde Süper Amatör Liglerde normal sezonda biten veya devam eden liglerde grup birincilerinin doğrudan Bölgesel Amatör Lige alınacak.

YOLUN SONU GELDİ Mİ?

Antrenör Serkan Bankoğlu ile birlikte ligde fırtına gibi esen ve Bankoğlu ile oynadığı 14 maçın tamamını kazanarak rekor kıran Kilimli Belediyspor ve Serkan Bankoğlu için hedefe giden yolun sonu mutlulukla mı bitecek, Salı günü kesinlik kazanacak. Karar iddia edildiği gibi çıkarsa Serkan Bankloğlu yönetimdeki Kilimli Belediyespor özlem duyduğu BAL'a çıkacak.