Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldakspor tüm hazırlıklarını tamamladı, maça hazır. Yeni sezon çalışmaları kapsamında Kızılcahamam'da 10 günlük kamp yapan kırmızı-lacivertli ekip maddi sorunlar nedeniyle sezonu geç açtı. Kızılcahamam kampına yalnızca 6 futbolcu ile gidebilen Zonguldakspor'da Teknik Direktör Mustafa Dalcı ve AŞ. Başkanı Hakan Hürfikir maddi imkanlar ölçüşündü yaptıkları transferlerle kadronun büyük bölümünü tamamladı. Kızılcahamam'da yapılan 10 günlük kampın ardından futbolculara 1'er günlük izin veren teknik heyet ardından Pazartesi günü Bolu'da tekrar bir araya geldi.

Zonguldakspor'un tesislerinin bakımda olması nedeniyle İnegölspor maçı hazırlıklarını Bolu'da yapmak zorunda kalan kırmızı-lacivertli ekip çalışmaların geç başlaması nedeniyle sakatlık endişesi yaşadığı için hazırlık maçı da yapamadı.

Zonguldakspor kafilesi Düzce'de Corona Virüs testi olduktan sonra Bolu'ya döndü. Kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü 16.00'da oynayacağı İnegölspor maçı için Cumartesi sabah saatlerinde Bolu'dan Bursa'ya hareket edecek.
Elmas, yeni sezon öncesinde istediği kadroyu kuramamasına rağmen İnegölspor karşısında puan yada puanlar için çıkmayı hedefliyor. Teknik Direktör Mustafa Dalcı futbolcularla sık sık motive konuşması yapıyor.

LİSANS KRİZİ ÇÖZÜLÜYOR

Zonguldakspor'da yönetim teknik heyet ve futbolcuların lisanslarını çıkartılması konusunda maddi sorunu aşarken, lisansların maça yetişeceği öğrenildi.