Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü deplasmanda Kocaeli Birlikspor'a konuk olacak. Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Lara'da en iyi şekilde tamamladıktan sonra maç haftası çalışmalarını salonda ve Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda sürdüren Zonguldakspor'da futbolcuların iyi bir dönem geçirdiklerini söylemeleri, Pazar günkü maç için ayrı bir umut oldu.

4 EKSİK BULUNUYOR
Zonguldakspor'un ilk yarının son maçında oynadığı Ofspor maçında gördükleri sarı kartla 4 kart hakkını dolduran defansın başarılı isimlerinden Erdinç Pekgöz ve forvet Furkan Aydın'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Osman Berkay Özçelik ve Burak Can Et Kocaeli Birlikspor'a karşı forma giyemeyecek.

ZONGULDAKSPOR TARAFTARI ALINMAYACAK
Kocaeli İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından Alpaslan Türkeş Stadı'nın güvenli olmaması nedeniyle aldığı taraftar yasağı camiada şok etkisi yaratırken, Kulüp Başkanı Süleyman Caner olaya tepki göstermişti. Karar değişmezken, yarın oynanacak Kocaeli Birlikspor-Zonguldakspor maçında Zonguldaksporlu taraftarların maça girmesine izin verilemeyecek.

Zonguldakspor bu zorlu maç öncesinde ikinci yarıya 23 puanla 9.sırada başlayacak. Zonguldakspor sezonun ilk maçında rakibini Devrek İlçe Stadı'nda 1-0 yenerek lige 3 puanla başlamıştı. Kırmızı-lacivertli ekip rövanşı vermeyerek ikinci yarıya da galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor

Editör: Pusula Gazetesi