Yola maya çaldı... Ya tutarsa? paylaşan: pusula67televizyonu

Zonguldak'ta 29 yaşındaki Taşkın Kütükçü, iş yerinin önünde 2 aydır yapımı tamamlanamayan yolda biriken sulardan oluşan gölete maya çalarak duruma tepki gösterdi. Meşrutiyet Mahallesi'nde esnafın yoğunlukta olduğu Tahir Karaoğuz Sokak üzerindeki kaldırımlar, alt yapı çalışmaları nedeniyle geçtiğimiz Mayıs ayında sökülmüştü. Ancak sökülen parkenin yerine beton düküldü, ancak parke çalışması halen yapılmadı. Düz olmayan ve rögar kapaklarının yüksekte kaldığı caddede su birikintileri oluşmaya başladı. Berber olan Taşkın Kütükçü, iş yerinin önündeki su birikintisine elindeki yoğurtla maya çalarak tepki gösterdi. (Devam ediyor...)

Eline aldığı yoğurt ve kaşıkla su birikintisinin başına gelen Kütükçü, Nasrettin Hoca gibi su birikintisine maya çalarak belediyeye tepkisini esprili bir şekilde göstermek istediğini belirterek, "Yaklaşık 2 aydır caddemizin yolu bu şekilde. Ne zaman en ufak bir yerden su gelse buralar gölet oluyor. Bir türlü kurumuyor, biz de elimize yoğurdu aldık ve maya çaldık. Belki tutar, belki yollarımız düzelir diye maya çaldık. Bakalım, şimdi kurumasını bekliyoruz" dedi. (Devam ediyor...)

Zonguldak Belediyesi'ne tepkisini bu şekilde dile getirmek istediklerini belirten Taşkın Kütükçü, "Bu su birikintilerine basan dükkanımıza giriyor, ayakları ıslanıyor. Her taraf toz ve toprak içerisinde. Havlularımızı dışarıya çıkartamaz haldeyiz. Bir araba geçiyor her taraf toz ve toprak içerisinde. Zonguldak yazın güzel olan bir şehir. Bu yazı da bu şekilde mahvediyorlar. İnsanlar bu sokağa girmek istemiyor bu su birikintileri yüzünden" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi