Zonguldakspor'a geldiği günden itibaren gerek performansı ile gerekçe takıma yaptığı abilikle alkış toplayan başarılı kaleci Sinan Ören sezon değerlendirmesi yaptı.

"LİGDE EMNİYETLİ ŞEKİLDE TUTUNMAK İSTİYORUZ"

Zonguldakspor'un başarılı file bekçisi Sinan Ören bu sezon asıl hedeflerinin ligde kalmak olduğu mesajını vererek şunları söledi. "Corona Virüs salgını nedeniyle oyuncular manevi anlamda çok yoruluyorlar. Her maçtan önce teste giriyoruz. Takımın bu sezon çok büyük bir hedefi yok. Genç arkadaşlarımızla beraber, alabildiğimiz kadar puanları alarak ligde emniyetli bir şekilde tutunmak istiyoruz."

NE ZAMAN FORMASINA KAVUŞACAK?

Geçirdiği sakatlığı tamamen atlatan Sinan Ören "Talihsiz bir sakatlık geçirdim. 2 ay sürebileceği öngörülüyordu. Çok şükür süreci kısalttık. Formama dönmeme kısa bir süre kaldı. Bir aksilik olmazsa Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında formamı giyip hazırlanmayı düşünüyorum. Benim sakatlığımın ardından bir genç kardeşimiz transfer edildi. Biz de bu yollardan geçtik. Önemli bir süreç. Kariyerim boyunca her zaman genç arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalıştım. Kaleci Taha da elinden geleni yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Yokluğumu aratmadı." dedi.

"TARAFTARLARIN YOKLUĞUNU HİSSEDİYORUZ"

Zonguldakspor taraftarını çok özlediğini belirten Sinan Ören taraftarın eksikliğini hissettiklerini belirterek şöyle konuştu: "Zonguldakspor çok önemli kitlelere sahip olan bir camia. Bu sezon taraftarımızdan ayrı kaldık. Yokluğunu hissediyoruz. Biraz sancılı ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama onların gönlü rahat olsun. Emaneti en iyi yerde teslim edeceğiz. Genç arkadaşlarımla beraber bu durumun üstesinden geleceğiz. Takım olarak daha iyi günler bizi bekliyor" dedi.