24 Kasım Öğretmenler Günü tüm Türkiye'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giden öğretmenler bu kutlu günde öğrenciler ve veliler tarafından onurlandırıldılar.

KARAELMAS'TA İLGİNÇ KUTLAMA
Yıllarca öğrenciler, öğretmenler gününde öğretmenlerin bu özel gününü kutlar, hediyeler verirdi. Ancak Karaelmas İlkokulu ve Ortakul'da çok ilginç bir kutlama yaşandı.

Geçtiğimiz yıldan itibaren Karaelmas İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlük görevine getirilen Osman Yılmaz ilginç bir etkinliğe daha imza attı. Öğretmenler, veliler ve öğrencilerle iyi ilişkiler içinde olan Okul Müdürü Osman Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde bir araya gelerek öğrenci ve velilere bir sürpriz hazırladı.

Okulun erkek ve kadın tüm öğretmenleri bir araya gelerek koro oluşturdular. Müzik öğretmeni tarafından eğitim aldılar ve 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında okul bahçesinde tüm öğrenci ve velilere muhteşem bir konser verdiler.

Öğretmenler, konser öncesi hem sunum yaptılar, hem de söyledikleri birbirinden güzel türkü ve şarkılarla izleyenleri coşturup unutulmaz bir gün yaşatarak "İşte böyle olur Karaelmas İlkokulu ve Ortaokulu'nun Öğretmenler Günü kutlaması" dedirterek tüm Türkiye'ye örnek oldular.

Editör: Pusula Gazetesi