Zonguldak futbolunun efsane antrenörlerinden Karadonspor antrenörü Ömer Aydın yoğun bakıma alındı. Uzun süredir rahatsız olan Ömer Aydın'un son durumu hakkında Karadonspor camiasından Ali Kemal Ofluoğlu ASKF sosyal medya hesabına yazdığı bilgi notu ile spor kamuoyunu bilgilendirdi.

Sayısız futbolcu yetiştiren ve spor camiası tarafından büyük saygı ve sevgi gösterilen Ömer Aydın aynı zamanda futbolcuların da manevi babası konumunda. Ömer Aydın Kilimli'de oynanan bir maçta sakatlanan futbolcusunu omzuna alarak saha dışına çıkarmış ve büyük alkış almıştı.

Ömer Aydın'ın durumunun ciddi olduğunu belirten Ali Kemal Ofluoğlu paylaşımında şu bilgileri verdi: "Değerli kulüp yöneticilerimiz ve ASKF başkanım. Karadonspor Kulübüne bir ömür adamış kuruluşundan beri futbola o kadar çok emek vermiş olan ve hasta yatağındayken bile Karadonspor maçlarını kaçırmayan ve benim de bu kulüpde hocam olan. Ömer Aydın Ağabeyimiz, büyüğümüz, hocamız ve aynı zamanda babamız şu an yoğun bakımda yatmaktadır. Durumu son derece ciddi. İstedim ki bu bilgiyi paylaşayım. Sizlerden abimize dua bekliyorum. Şimdiden Rabbim razı olsun"