Sokak modası ruhunu taşıyan bu kot modelleri özellikle gençler tarafından ilgi gördü. Görüştüğümüz erkek giyim siteleri bu yıl en çok satışı bu tarzda yırtık modellerle yaptıklarını belirttiler. Daha bohem bir tarza sahip olması ve rahatlığı ile genç kitlenin bu tarz kotlara ilgi göstermesine
şaşırmamak lazım. Ülkemiz moda açısında malesef Avrupa'yı çok geriden izlemekte fakat yeni nesil modayı ileri bir seviyeye çıkaracak gibi gözükmekte. Görüştüğüm giyim firmaları artık müşterilerinin Avrupa standartlarında modeller talep ettiklerini belirttiler. Bu ülkemizin moda dünyasına uyumu açısından oldukça ümit verici.

Gelelim yırtık kot modellerinin nasıl kombinlendiğine . Gözlemlediğim ve öğrendiğim kadar yırtık kotlar daha çok oversized diye adlandırılan büyük model tişörtler ile kombinleniyor. Ayakkabı olarak kesinlikle spor ayakkabı tercih ediliyor. Bu tarz kombinleri ben de oldukça severim ama hem kaliteli hem tasarım olarak farklı modeller bulmak oldukça zor. Ben bu tarz ürünleri daha çok sokak tarzı ürünler satan mağazalarda buluyorum. İnternetteki tercihim ise www.modayitikla.com .Sokak modası ürünleri satan Modayitikla yırtık kot modellerini de oversized tişörtleri de güncel spor ayakkabı modellerini de sunmakta. Ürünleri hem kaliteli hem de uygun fiyatlı. Dilerseniz modayitikla'nin hazır kombinlerini de tercih edebilirsiniz. Oldukça güvenilir bir firma olduklarını söyleyebilirim. Yırtık kot modellerinde inanılmaz çeşit var şuan. Diğer giyim firmaları gibi onlar da bu akımı kaçırmamışlar anlaşılan. Bu tarz firmaların modayı yakında takip edip bizleri yönlendirmesi modayı yakalamamız anlamında çok önemli. Bazen kendimizi profesyonellerin ellerine bırakmayı bilmeliyiz. Erkek modası ve giyim ile ilgili yazılarım devam edecek.

Takipte kalın, hoşçakalın.

Editör: Pusula Gazetesi