TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta maddi manevi kriz yaşayan ve transfer yasağı gelen Zonguldakspor'da yönetim geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'a plaj için tekrar talepte bulunduğu öğrenildi. Geçtiğimiz yıl Zonguldakspor yönetiminin Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e getirdiği talebe Akdemir olumlu bakmış, ancak CHP Belediye Meclis üyeleri karşı çıkarak proje iptal olmuştu.

OTOPARAK ELDEN GİDİYOR

Zonguldakspor yönetim kurulu takımın tek gelir kaynağı olan Soğuksu'daki lavuar alanı otoparkına proje yapılacağı için 2 aya kadar boşaltılması gereken otoparkın da gitmesinin ardından gelir kaynağı kalmayacak.

UMUT ENER ENERJİ

Sabit gelir kaynağı olmadığı için tek umudunu Eren Enerji'nin isim sposnorluğu ile vereceği 1 ve 1.5 milyon paraya bağladı.

GÖZLER TEKRAR KAPUZ PLAJI'NDA

konusunda Kapuz Plajı'nın Zonguldakspor'a verilmesi konusunu Belediye Başkanı Selim Alan'a konuşarak yeniden gündeme aldı. Zonguldakspor Kapuz Plajı'nın işletmesini alması halinde, Lavuar alanının geri iadesine karşılık bir nebze olsun kalıcı gelirleri telafi edecek.

Zonguldakspor yönetimi şu anda Belediye Başkanı Selim Alan ve meclis üyelerinin vereceği kararı bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi