TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Uşakspor'u konuk edecek. Ligin ilk iki haftasını kötü sonuçlarla tamamlayarak puansız üçüncü haftaya girecek olan Zonguldak Kömürspor'un hedefi ilk galibiyetini almak.

MHK hafta sonu oynanacak müsabakaları yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre Pazar günü 15.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak Zonguldak Kömürspor-Uşakspor maçında Bursa Bölgesi Klasman hakemlerinden Hasan Kaçar düdük çalacak. Kaçar'a ise Serdar İla ve Birtan Yavuz yardımcı olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Okan Kayataş. Müsabakaya Sertan Bakan gözlemci, Gülhan Özkan ise temsilci olarak atandı.

GEÇTİĞİMİZ SEZON ELMAS'I ÇILDIRTMIŞTI!
Zonguldak Kömürspor-Uşakspor maçını yönetecek olan Hasan Kaçar 2020-2021 futbol sezonunda Zonguldak Kömürspor'un Devrek İlçe Stadı'nda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Ergene Velimeşe maçında çaldığı ve çalmadığı düdüklerde Zonguldak Kömürsporlu futbolcuları ve teknik heyeti çıldırtarak maçın kaderi ile oynamıştı.