Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde geçtiğimiz sezon lig öncesi harcadıkları paralar ve yaptıkları transferlerle ön plana çıkan iki takım Gelikspor ve Kilimli Belediyespor arasında büyük çekişme yaşanmıştı. Sezon sonunda şampiyon olan takım Gelikspor olmuştı.

YENİ SEZONDA DA AYNI SENERYO YAŞANIYOR
2018-2019 futbol sezonunda Gelikspor ile Kilimli Belediyespor arasında yaşanan büyük rekabet yeni sezona da taşındı. Ligde geride kalan 7 hafta sonunda Gelik lider, Kilimli ikinci sırada bulunuyor.

Yine iki takım arasında şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor. Ancak bu kez bu ikiliyi Alaplı Belediyespor, Yenimahalle, Perşembe Belediyespor, Çaydeğirmeni Belediyespor ve Çaycumaspor da yakın takibe aldı.

Gelikspor 16 puana sahip, ardındaki Kilimli Belediyespor ise 14 puanda. Geçtiğimiz sezon antrenör Gökhan Konmuş ile şampiyonluk yaşadıktan sonra play-out maçında Devrek Belediyespor'a yenilen Gelik özlem duyduğu Bölgesel Amatör Lige çıkamamıştı.

Kilimli Belediyespor ise yeni sezona Selahattin Bayar ile başladı, Bayar'ın görevi bırakmasının ardından son iki haftayı Serkan Bankoğlu ile girdi. Bankoğlu iki maçta aldığı iki galibiyetle Gelik'i taciz ediyor. Sezon sonu kim şampiyon olarak futbolseverler büyük merak içinde.

Editör: Pusula Gazetesi