Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Vakfı Kongresine katılmak üzere Zonguldak'a gelen Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yılmaz Karaca, "Zonguldak'ta gelmekten büyük bir mutluluk duyduk. Biz kendi ve genel sorunların paylaşılması adına son derece önemlidir. Zonguldak cemiyeti Türkiye'de ki iyi cemiyetlerden birisidir. Pandemi sürecinde de çok dikkat edilmesi gerekiyor. Sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Kentte Madenin tanıtımı konusunda destek olunacağını düşünüyorum."

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da, "Zonguldak'ın tanıtımı adına güzel bir program. Vakaların fazla olması nedeni ile kent kötü anıldı. Ama iyi bir gidişat var. Tabi madke mesafe kurallarına riyayet etmek zorundayız. Kısıtlamaların olduğu günlere dönmeyelim. Üstüne basa basa basında bunu hatırlatmak zorundayız. Kentin güzel hüzmetleri ile anılmasını istiyoruz. Tekrar teşekkür ziyaret için ediyorum" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan tarafından Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Yılmaz Karaca'ya baston hediye edildi.