Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilimli eski İlçe Başkanı ve sosyal medya fenomenlerinden Yılmaz Kaldırım, Trabzon'da tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayata gözlerini yumdu. Yaklaşık 8 aydır tedavi gören ve geçtiğimiz günlerde kalbi duran, kalp masajıyla yeniden hayata döndürülen Yılmaz Kaldırım, yaşam destek ünitesine bağlanmıştı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Kaldırım, önceki gün hayata gözlerini yumdu.

Trabzon'dan Zonguldak'a getirilen Yılmaz Kaldırım'ın cenazesi, dün öğle vakti Kilimli Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Damarlı Gurbetçiler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, 22-23'üncü Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, siyasi parti ve STK temsilcileri, dernek ve oda temsilcileri, vatandaşlar ile sevenleri ve dostları katıldı. Kaldırım, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Pusula Gazetesi olarak Yılmaz Kaldırım'a Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi