2016-2017 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 1'inci kademe maçları Zonguldak olmak üzere 20 ayrı grup merkezinde 11-14 Mayıs tarihleri arasında 65 ilden 107 takımın katılımıyla düzenlenecek organizasyonda 2'nci kademeye çıkacak 20 takım belli olacak.

ZONGULDAK'DA MAÇLAR PERŞEMBE BAŞLIYOR

20 grup halinde yapılacak U14 Türkiye Şampiyonası 1'inci kademe müsabakalarının bir grubu ise Zonguldak Fener sahasında gerçekleştirilecek. Bartın Kemerspor, Karabük Eskipazarspor, Düzce 1097 Spor, Kastamonuspor 1966, Sinop Tersanespor, MKE Çankırıspor olmak üzere toplam 6 takımın mücadelesi ile 4 gün süreyle futbol şöleni yaşanacak. Maçlar yarın (Perşembe) başlıyor.

KURA ÇEKİMİ ASKF'DE YAPILDI

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda gerçekleşen grup kura ve fikstür çekimine futbol taban birlikleri ve misafir kulüp temsilcileri katıldı. Kura çekimine ASKF Genel Başkanı Kemal Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, İl Hakem Kurulu Başkanı İlkay Güner, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nurettin Demir, Spor Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna katıldı.

GRUPLAN BELİRLENDİ

Kura çekiminde başta AKSF Başkanı Kemal Demir olmak üzer taban birlikleri temsilcileri, şampiyonaya katılan takımlara başarı temennisinde bulundular. Kulüp Temsilcileri ise Zonguldak'ta çok iyi karşılandıklarını belirterek organizasyon için Taban birliklerine teşekkür ettiler.

Oynanan ilk müsabakaların ardından günü mağlup kapatan takımlar bir gün sonra bay olan takımla karşılaşacak. Beraberlik halinde ise 1'nci sıradaki takım ve bay olan takım karşılaşacak. Yapılan kura çekimi sonrasında gruplar şu şekilde oluştu.

A Grubu: Bartın Kemerspor, Karabük Eskipazarspor, Düzce 1097 Spor,

B Grubu; Kastamonuspor 1966, Sinop Tersanespor, MKE Çankırıspor

İŞTE MAÇ PROGRAMI

11 Mayıs 2017 Perşembe

A Grubu:

Saat: 14.00-Fener Sahası: Düzce 1097 Spor-Bartın Kemerspor

Karabük Eskipazarspor (BAY)

B Grubu:

Saat: 16.00-Fener Sahası: Sinop Tersanespor-MKE Çankırıspor

Kastamonuspor 1966 (BAY)

Editör: Pusula Gazetesi