Yeni yıla Çaycuma Marşı eşliğinde yapılan havai fişek gösterileriyle giren Çaycumalılar gönlünce eğlendi.

Çaycuma Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen yeni yıl kutlaması, bu yılbaşında da binlerce Çaycumalının katılımıyla gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan sahnede Sinan Yıldız DJ'lik yaparken, yerel sanatçı Sinan Mutlu okuduğu şarkılarla alanda bulunanları coşturdu. Katılanların gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiği kutlamada, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da vatandaşlarla oynayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇAYCUMA MUTLU İNSANLARIN OLDUĞU BİR MEMLEKET

2018'in son dakikalarında alanda bulunan çocuklarla birlikte sahneye çıkan Başkan Kantarcı, "Çaycuma, benim sevgili Çaycuma'm. Ne mutlu ki bir yılbaşında daha beraberiz. Şu manzarayı bir görmenizi isterim. İyi ki varsınız. Çaycuma, Çaycuma Marşı'nda olduğu gibi mutlu insanların olduğu bir memleket. Ama sizin sayesinde oldu bu. İyi ki varsınız. Hep beraber olalım ve nice yılları daha burada karşılayalım. Çaycuma'nın bu demokrasi meydanında hep beraber olalım" dedi.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ COŞKUYA RENK KATTI

Başkan Kantarcı daha sonra çocuklarla birlikte 10'dan geriye saydı. Saymanın bitmesinin ardından Çaycuma Marşı eşliğinde başlayan havai fişek gösterisi alandaki coşkuyu daha da artırdı. Yeni yıla büyük coşkuyla giren kalabalık, Başkan Kantarcı'ya sevgi gösterisinde bulundu. Sahneye çıkan çocukların tek tek yeni yıl dileklerini iletmesinin ardından Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu da kısa bir konuşma yaptı.

Çiloğlu; "Sevgili Belediye Başkanımıza bu ortamı hazırladığı için çok teşekkür ediyorum. Hepinizin yeni yılını kutlar, sağlık başarı ve mutluluk dilerim"dedi

Sahneye çıkan CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve belediye meclis üyeleri ile hem Başkan Kantarcı'nın hem de tüm Çaycumalıların yeni yılını kutladı.

Sahneden inerek meydanı dolduran Çaycumalılarla oynayan Kantarı bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi