Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Başkan Vekili Satılmış Yiğit'in oğlu Çağatay Yiğit suzan Karakız ile dünya evine girdi.
Fatma Hüseyin Karakız çiftinin kızı Suzan ile dünya evine giren Gül Satı Yiğit çiftinin oğlu Çağatay Yiğit'in nikahını Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık kıydı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı törende çiftlerin nikah şahitliğini Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Kdz. Ereğli'de Foto Arkadaş ve Eski Bağlık Toplantı ve Düğün Salonu'nun sahiplerinden İbrahim Ayaz yaptı.
Eski Bağlık Düğün ve Toplantı salonunda gerçekleşen düğüne, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık eşi Neriman Posbıyık, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Belediye meclis üyeleri ve eşleri, Belediye başkan yardımcıları ve eşleri, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Özer, Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Adil Ateş, Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın, mahalle ve köy muhtarları, dernek başkanları ve temsilcileri ile davetliler katıldı.
Pusula Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.