Zonguldakspor transferde sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz günlerde Keçiörengücü'nün stoperi Hakan Çevik'i renklerine bağlayan ve transfer yasağı olduğu için ön protokol imzalayan Zonguldakspor ikinci transferini eski Galatasaraylı kanat oyuncusu Yiğit Gökoğlan ile yaptı.

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor forması giyen Yiğit Gökoğlan Zonguldakspor yönetimi ile anlaşmaya vardı.

HEDEF TRANSFER YASAĞINI KALDIRMAK

Zonguldakspor yönetimi ilk olarak TFF'nin koymuş olduğu transfer yasağını 450 bin lira ödeyerek kaldırması beklenirken yönetim yana yana sıcak para arıyor. Yasağın kaldırılmasının ardından ilk olarak teknik heyete, artından Hakan ve Yiğit Gökoğlan'a imza attırması beklenen Zonguldakspor yönetimi daha sonra sırasıyla gelecek yeni transferlere de imza attırması bekleniyor.

2011-2012 sezonunda Galatasaray forması giyen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu Yiğit Gökoğlan, Manisasspor, Galatasaray, Orduspor, Kayseri Erciyesspor, Akhisarspor, Balıkesirspor, Bandırmaspor Baltok ve Fethiyespor formalarının giydi.

Yiğit Gökoğlan, Avrupa Şampiyonası 6, Özel maçlar 12, Resmi maçlar 4, Süper Lig 97, TFF 1.Lig 73, TFF 2.Lig 17, TFF 3.Lig 14 ve Türkiye Kupası'nda 20 maç oynadı.

Yiğit'in Zonguldakspor'un kampına katıldığı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi