TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan Zonguldakspor'un yeni transferi Yiğit Gökoğlan kırmızı-lacivertli formayı sırtına geçirerek Zonguldakspor'a transfer olduğu için kendini çok mutlu hissettiğini söyledi. Zonguldakspor'a karşı geçtiğimiz sezon forma giyip bir de gol attığını belirten Yiğit, bundan sonra Zonguldakspor'un başarısı için mücadele edeceğini söyledi.

"KAMPTA GÜZEL BİR ORTAM VAR"

Zonguldakspor'a karşı forma giydiğini belirten Yiğit Gökoğlan " 2 yıl önce Fethiyespor'a imza attım. Zonguldakspor ile içerde bir maçımız oldu. 1-0 kazanmıştık golüde ben atmıştım. Sonra Serkan hocamız Zonguldakspor'a imza attı. O ara ben bedelli askerliğimi yapmak için Samsun'a gittim. Ondan sonra Serkan hoca buraya gelirmisin dediğinde hiç düşünmeden Zonguldakspor'a geldim. Ersun Yanal ve Serkan hoca Manisada iken ellerinde büyüdüm. Kaptanımız Sinan ve genç arkadaşlarla tanıştım burada güzel bir ortam var. Tabi ki eksiklerimiz var. Kamplar başlayana kadar onları da halledeceğiz ve iyi bir takım olacağız''dedi.

"ÖNEMSİZ BİR SAKATLIĞIM BULUNUYOR"

Yiğit ''Şu anda ufak bir sakatlığım var. Mert hocamızla kordinasyon çalışmalarına başladık. Tahmini olarak 3-4 hafta sonra takımla çalışmalara başlayabilirim. Fethiye'de ayak bileğimi kırdım. Ciddi bir sakatlık geçirdim. Ama şuanda iyiyim. Tedavimi tamamladım. Çalışmalara başladım. Burası benim 11. takımım olacak. Burada olduğum sürece Zonguldakspor için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

"ZONGULDAKSPOR'U ERAY'DAN DİNLEDİM"

Yiğit Gökoğlan, Zonguldakspor'u Galatasaray'ın eski kalecisi Zonguldaklı Eray'dan dinlediğini belirterek şöyle konuştu: ''Takım Kaptanımız Sinan taraftarımızdan bahsetti. Zonguldaklı ve Galatasarayda forma giyen Eray İşçan'dan Zonguldak ile ilgili bilgiler aldım. Çok güzel şeyler söyledi. Halk hakkında ve şehir hakkında. Bu işler maddiyata dayanıyor. Tabi ki biz bunun arkasına sığınmayacağız. Biz elimizdeki neyse Zonguldakspor için elimizden geleni yapacağız. Taraftarında aklında kalmasın çok düzgün ve karaterli bir takım yaratılıyor burada. İnşallah yeni gelen arkadaşlarla birlikte daha güzel olacak. Kimsenin kuşkusu olmasın'' dedi.

"MUHTEŞEM TARAFTARIMIZ HAZIR OLSUN"

Zonguldakspor taraftarının Türkiye'nin en ateşli taraftarlardan birisi olduğunu ifade eden Yiğit, "Yeni sezonda taraftarımızla bir bütün olarak yeni başarılara imza atacağız. Zonguldakspor'a olmaktan mutluyum. Taraftarımızın istediği iyi bir takım oluşacak. Onların da desteği ile iyi işler yapacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi