Ünlü Sanatçı Yeşim Salkım, 26 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.00'da Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde faaliyet gösteren Çakaloğlu Değirmen Restorantta sahne alacak.

Yeşim Salkım'ın muhteşem sesi, Ünal Usta'nın hazırladığı özel lezzeti ve doğanın içinde unutulmaz bir gece yaşamak isteyenlerin bu proğramı kaçırmasın.

Çakaloğlu Değirmen Restorantın sahibi Uğur Çakıcı, "Türkiye'nin çok sevdiği sanatçı Yeşim Salkım'ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Rezevasyon için telefonlarınızı bekliyoruz" dedi.

Siz hiç, bir gün olsun, doğayla başbaşa kalmak, bir yandan zindelik kazanmak, bir yandan ruhunuzu arındırmak istemez misiniz. Hele, fotoğraf çekmeyi de seviyorsanız; her fırsatı değerlendirmeyi düşünmez misiniz?

Çakaloğlu Değirmen Restoran’a gitmek için Devrek Sanayi Sitesi’nin Zonguldak girişinden Bostandüzü yoluna girdinizde hayatınız değişecek.

Artık bir haftanın yorgunluğunu atmak için doğru yoldasınız. Şehrin koşuşturması, zamana karşı yarışı, içimizi kemiren gürültüsü arkada kalır, sessiz, huzurlu, sakin bir ortamda bulursunuz kendinizi.

Ağaçların arasında yaklaşık üç kilometre gittikten sonra ulaşırsınız Değirmen Restoran’ta. Oldukça geniş bir arazi üzerinde bulunan tesiste işletme sahibi Uğur Çakıcı sıcak ilgisiyle karşılar sizi. Bu sıcak günde ister derenin kenarına, ister tam ortasına masanız kurulur. Mutluluk ve huzur bulunur.

Tesis, sabah saat 10.00 da güne merhaba der. Gece geç saatlerde son misafirin tesisten ayrılması ile kapanır. Dilerseniz güne gerçek bir köy kahvaltısı ile başlama şansınız var. Ama siz tercihimizi Restorantın Aşçısı Ünal Ustanın muhteşem lezzetlerinden yana kullanın. Evlerde sarılan etli dolma tabii ki ilk tercihiniz olmalı.. Ardından da güveçte köy peyniri. Enginardan, patlıcan dolmasına kadar Ünal Ustanın zeytinyağlılarını bir kez tadarsanız asla vazgeçemezsiniz.

Tam bir balık ustası olan Ünal Ustanın mutfağında nereyse yok yok. Deniz ve alabalık çeşitleri, çeşit çeşit salatalar, et ve her türlü ızgara ve güne özel tatlıları ile dikkat çeken Çakaloğlu Değirmen Restaurantta her türlü alkollü ve alkolsüz içecek servisi de veriliyor. Bütün gün burada olacağınız için başka bir yerde yiyemeyeceğiniz kasap köftesi ve tandırı günün ilerleyen saatlerine bırakın.

Ailece dere boyunda ağaçların arasında yapılan gezintinin ardından, yine sofranıza geri dönün. Burası çocuklar için bulunmaz bir yer. Eğer oltanız yanınızdaysa içi balıkla dolu yapay bir havuzda yakaladığınız alabalığın keyfine varın.

Çocukların ayrılmak istemeyeceği bir doğa harikası burası. Ve en güzeli sınırsız çay ve kahve ikramı.

Artık sizin için hafta başı sendromu diye bir sorun kalmıyor.

Dertler tasalar, Değirmen’deki dereye bırakılıyor.

Derenin o güzel şırıltısı hafta boyunca kulaklarınızdan gitmiyor.

Devrek Sanayi Sitesinin içinden ayrılan yoluyla çok kolay bulabileceğiniz Çakaloğlu Değirmen Restorantta 0 372. 5563316 nolu telefonla da ulaşabilir, hafta sonu için yerinizi ayırtabilirsiniz. Hafta sonunu beklemek istemiyorsunuz, şimdi atlayın gidin. Uğur Çakıcı ve Ünal Usta, güler yüzlü personeliyle sizleri bekliyor. .

Editör: Pusula Gazetesi