Yeşilay Zonguldak Şubesi Başkanı Fatih Akça velilelere çocuklarının bağımlılık türlerine karşı nasıl önlem almaları konusunda eğitim vereceklerini, hedeflerinin bin kişiye ulaşmak olduğunu söyledi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Zonguldak Şube Başkanlığı, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Tip-2 Yetişkin Eğitimi Projesi kapsamında Zonguldak'ın çeşitli okullarında görev yapan okul aile birliği başkanlarıyla bir araya geldi. Zonguldak Yeşilay Cemiyetinde yapılan toplantıda konuşan Dr. Fatih Akça, Türkiye bağımlılıkla Mücadele Tip-2 Yetişkin Eğitimi Projesini Zonguldak'ta başlattıklarını söyledi. Akça, proje kapsamında velilere bağımlılık türleri, nasıl önlem alınması gerektiği konusunda bilgiler verileceğini söyledi.

Projenin çok önemli olduğunu ifade eden Akça, "Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezinin mali destek sağladığı proje, Zonguldak Yeşilay Cemiyeti Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliği ile yürütülecek projede en az bin kişiye ulaşılması hedefleniyor. Projeye dahil olan okulların velilerine bağımlılıkla mücadele eğitim modülü uygulanarak kişilerin ve çocuklarının bağımlılık türlerine karşı nasıl önlemler almaları gerektiği yönünde eğitim verilecektir. Bunun yanı sıra bizim bu projemize destek veren okul aile birliği başkanlarımıza teşekkür ediyoru" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi