Zonguldak Kent Konseyi'nin 17'nci Olağan Genel Kurulu, dün yapıldı. 4 oy farkla yeniden başkanlığa seçilen Yesari Sezgin, rakibi Savaş Çiloğlu başta olmak üzere kongreye katılanlara teşekkür etti.

Başkan Sezgin'in açıklaması şöyle:

"Zonguldak Kent Konseyimizin 17'nci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Demokratik ortamda gerçekleşen kongremizde aday olan arkadaşımız Savaş Çiloğlu'na karşılıklı olarak yaşattığımız demokratik ortam ve kongrenin akışını kolaylaştıracak davranışlarımızdan ötürü teşekkür ediyorum.

Kendisi de bu şehre hizmet etmek amacı ile göreve talip olmuştur. Bundan sonrada şehrimiz için yapılacak her çalışmada eminim ki yanımızda olacak bize destek olacaktır. Ortak sevdamız bu şehirdir. Bu şehre daha iyiyi daha güzeli kazandırmak amacında olan herkese Kent Konseyinin kapısı açıktır.

Bizler bu şehirde doğduk, bu şehirde büyüdük. Amacımız bu şehre katkı sağlamaktır. Bu şehrin her bireyi bizim için önemlidir. Hiç kimseyi ötekileştirmek gibi bir lüksümüz olamaz. Kim bunu yapıyorsa da, bu şehre en büyük zararı verecektir. Zonguldak, hepimizin ortak sevdasıdır. Bu sebeple zevkle, severek yerine getirmeye çalıştığımız bu görevde herkesin katkısını bekliyoruz.

Bu düşünceler ile göreve yeni gelen yürütme kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum."

Editör: Pusula Gazetesi