AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Uçar, seçim gezilerine Zonguldak Merkez'de devam ediyor. Uçar, bugün beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe eski Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile Meyve Sebze HAL' ini ziyaret etti.

Esnafın yerel yönetimin basiretsizliğinden ve beceriksizliğinden yakındığını ifade eden Uçar "Hem yerel yönetim ve merkez hükümetin üzerine düşen görevler var" dedi.

Uçar, HAL esnafının talep ve sorunlarını dinleyerek esnafın Ramazan Bayramı'nı kutladı. Uçar, esnaftan kendisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy istedi. Uçar HAL'i gezdikten sonra HAL Müdürü Uğur Arslan'ı ziyaret etti.

UÇAR: "HEM YEREL YÖNETİM VE MERKEZ HÜKÜMETİN ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVLER VAR"

Arslan, ziyaret için teşekkür ederek Uçar'a milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

Uçar, ziyarette yerel yönetimleri eleştirerek şöyle konuştu; "Bugün hal gezisi programındayız, bu vesile ile arkadaşlarımızın faaliyetlerinin, biz de siyasi çalışmalarımızı yapıyoruz. Zonguldak'ımızın pazar esnafının ziyaretindeyiz biz onlardan destek istiyoruz. Biliyorsunuz Zonguldak yerel yönetiminin basiretsizliği, beceriksizliği yüzünden vatandaşlarımız ve esnafımız şikayetçi. Biz de bunları yerinde inceliyoruz. HAL'in durumunu görüyorsunuz, Bizde hem yerel yönetim ve merkez hükümetin üzerine düşen görevler var. Vatandaşımız taleplerine cevap vermek için var gücümüzle çalışıyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi